13.10.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası “Satınalma Günleri” etkinliklerine A 101 Marketler Grubu ile devam etti

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’n da bir araya gelen UTSO imalatçı üyeleri ile A 101 Bölge Satınalma Müdürleri iş imkanlarını ve satınalma süreçlerini birebir görüşmelerle değerlendirme fırsatı buldu.

A 101 Bölge Satınalma Müdürü Caner Küçükçetin, 81 il ve 890 ilçede toplam 7.000 şube ile hizmet verdiklerini en uygun fiyatla kaliteli ürünü müşteriye ulaştırmak hedefli çalıştıklarını belirtti. Bölgesel ve ulusal bazda Uşak’lı firmalarla çalıştıklarını ifadede eden Küçükçetin; “Yenilikçi hizmet anlayışımızla, ürün çeşitliliğimizi arttırarak, müşterilerimize ulaşılabilir hizmet sunmaya devam ederken bugün burada UTSO üyeleri firmalarla beraber olmaktan oldukça mutluyuz” dedi. Yöresel ürünleri bölgeye ve Türkiye’ye tanıtırken Uşak’lı firmalarla işbirliği içinde çalışmaya devam etmek istediklerini de ifade etti.

Yaptıkları organizasyonlarıyla kent ekonomisinin ticaret hacmine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, satınalma günleri kapsamında pek çok ulusal firma yetkilileri ile üyelerini buluşturduklarını, farklı sektör ve il için bu doğrultuda planlamalar yaptıklarını belirtti. Sene başından beri düzenledikleri ikili iş görüşmelerinin üyelerinin iş hacimlerine olumlu yansımaları olduğunu, firmaların üst düzey yetkililerini ilimize getirerek de üyelerine doğru kişiye ulaşmada kolaylık ve zaman bakımından da tasarruf sağladıklarını ifade etti.