02.10.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ve KOSGEB iş birliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara UTSO salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifika törenine UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR ve UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR sertifikalarını alan tüm girişimcilere, KOSGEB’in de destekleriyle planladıkları projeleri hayata geçirmeleri temennisinde bulunarak; ‘’ KOSGEB ile iş birliğimiz sayesinde düzenlenen eğitimlerimizle, girişimciliğinizi öne çıkaracak, ticari hayatınızda yol gösterecek bilgiler aktardık. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerden önce 600’den fazla kişiye sertifikalarını teslim ettik.  Onlardan birçoğu belgelerini kullanıp işyerlerini açtılar. Açacağınız işyerleri sizler için kazanç kapısı memleket için ise istihdam kapısı olacak. Tüm girişimci adaylara kuracakları işlerinde başarılar dilerim. Yoğun talepler doğrultusunda girişimcilik kurslarımız ve eğitimlerimiz devam edecek. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.