13.06.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), KOSGEB ve İŞ-KUR iş birliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara UTSO salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifika törenine UTSO başkanı S. Selim KANDEMİR ,İŞKUR Müdürü İlhan TEMEL, UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR sertifikalarını alan tüm girişimcilere, KOSGEB’in de destekleriyle planladıkları projeleri hayata geçirmeleri temennisinde bulunarak; ‘’ KOSGEB ve İŞKUR ile yaptığımız iş birliği sayesinde, sizlere girişimciliğinizi öne çıkaracak, ticari hayatınızda yol gösterecek bilgiler aktardık. Sizlerde bunun karşısında sertifika almaya hak kazandınız. Umarım sertifikalarınızı güzel ve bereketli işlerde kullanırsınız. Açacağınız işyerleri sizler için kazanç kapısı memleket için ise istihdam kapısı olacak. Tüm girişimci adaylara kuracakları işlerinde başarılar dilerim. Bu tür kurslarımız ve eğitimlerimiz devam edecek. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

13.06.2017