08.06.2017

Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘’Liderliği Anlamak ve Başarmak’’ konulu seminer Prof. Dr. Meltem ONAY’ın sunumuyla stand-up tadında geçti.

Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. ONAY, kendi hayatından kesitlerle süslediği sunumunda, anı yaşamayı ve hiçbir şeyi yarına bırakmamayı öğütleyen "Carpe Diem" felsefesini benimseme önerisinde bulundu. ONAY; ‘’Hayatınızda önceliklerinizi belirleyin, karar verdiğiniz anda uygulamaya geçmeniz çok önemli ve yaptığınız işin en iyisini yapmayı hedef edinin. Tabii ki hayatınız boyunca rakipleriniz olacak, belki sizden çok daha donanımlı ve güçlü olacaklar ama istemek, sabır ve hedeflerin doğru belirlenmesi mutlaka başarıyı getiriyor. Girişimci, yaratıcı, sorgulayan ve ezber bozan olmak gerekir. Her şey beyinde başlıyor. Kendinizi keşfedin. Hayat bir tercih. Bir şey yapın, ama en iyisini yapın. Geçmişi arkada bırakın. Geleceğinizi şekillendirmek sizin elinizde" dedi.

Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Prof. Dr. Meltem ONAY'a çiçek takdiminden sonra program sona erdi. Prof. Dr. Meltem ONAY, Uşak’ta böylesine güçlü ve kararlı bayanları bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini davet ettikleri için teşekkür etti.