02.06.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sektörel sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin oluşturulması amacıyla düzenlenen istişare toplantıları devam ediyor.

14. Meslek Komitesi, ev ve büro mobilyaları, beyaz eşya ve dayanıklı tüketim malları üretim ve pazarlama grubunda yer alan sektör temsilcileriyle, sektöre dair sorunları dinlemek ve bu sorunlara çözüm yolları bulmak amacıyla Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları ve uygulamaları hakkında yapılan sunum ile başlayan toplantı sektör temsilcilerinin sorun tespitleri ve çözüm önerilerini aktarmasıyla devam etti.

Firma temsilcileri tarafından aktarılan sorunlar sonucu kısa ve uzun dönemde uygulanabilecek projeler hakkında görüşüldü. Çözüm önerilerinin ayrıntıları hakkında görüşülmek üzere önümüzdeki hafta tekrar toplanılmasına karar verildi.

Öte yandan, toplantıda Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, düzenlenen yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonları ile sektörde gelişen teknolojinin takibinin sağlanabileceği, düzenlenecek eğitimlerle özellikle satış ve maliyet hesaplama konusunda firmalara destek olunabileceği, sektöre yönelik devlet destekleri ve teşvikleri hakkında bilgilendirmelerin devam edeceğini belirtti.