Uşak Ticaret ve Sanayi Odası dış paydaşlarının görüşlerini alarak çalışmalarını şekillendirmek amacıyla Dış Paydaş Analiz toplantısı düzenledi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen buluşmaya, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Nurullah FURUNCU başta olmak üzere, İl Meclis Başkanı Mehmet NACAR, İl Müdürlük Temsilcileri, ZEKA, TKDK, KGF, OSB Müdürlükleri, Oda temsilcileri, noterler ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası gibi işbirliği içerisinde çalıştığı kurum temsilcileri katıldı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetlerinin sunumunun ardından, odanın yeni 4 yıllık stratejik planlaması için SWOT (Güçlü Yönler, Güçsüz Yönler, Fırsat ve Tehditler) ve PEST (Politik, Ekonomik, Sosyo-Kültürel& Teknolojik) analizi yapıldı. Bölgenin ortak sorunlarının masaya yatırıp, çözüm önerilerinin arandığı toplantıda, Uşak’ın kültürel, ekonomik ve sosyal yapısı için bütün paydaşların elele vermesi gerektiği vurgulandı.

Toplantıda katılımcılara, ‘’UTSO’nun hizmetleri hakkında ne ölçüde bilgi sahibisiniz? , Kurumlarla hangi hizmet alanlarında ortaklaşa gerçekleştirilen faaliyetler yapılıyor? , UTSO ile kurumunuz arasında hangi alanlarda işbirliği yapılabilir? Sizce, UTSO’nun güçlü ve zayıf olduğu yönleri nelerdir? ,Sizce UTSO’nun karşısına çıkabilecek olası tehditler nelerdir? Sizce UTSO’nun önündeki fırsatlar nelerdir? UTSO’nun nasıl bir yapısı ve işleyişi olmalıdır?” gibi soruların yer aldığı UTSO Paydaş Anketi yapıldı.

Toplantı paydaşların görüş ve önerilerinin alınması ile son buldu.