25.05.2017

Bu yıl 40. yılını kutlayan Türkiye’nin "ilk" ihtisas fuarı Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

1978'den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdürmektedir. Toplamda 100.000m², ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.250 katılımcı ile, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır.

Sektörün önde gelen fuarına 45 ziyaretçi götüren Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, talep eden bir üyesine de stant desteği sundu.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR; “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, İlgili meslek gruplarımızı fuarlara ücretsiz götürerek, sektörleriyle ilgili bilgi almalarını ve yeni gelişmeleri yerinde takip etmelerini imkânı sağlıyoruz. Turkeybuild İstanbul 2017 fuarına da 45 üyemizin uçakla ulaşımını sağladık. Talep eden bir üyemize de fuar stant desteği verdik. Pek çok firmanın ilklerini sergileyeceği fuardan üyelerimizin verimli görüşmelerle dönmesini temenni ediyoruz’’ dedi.