22.05.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik, 23. Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na ziyaret programı organize etti.

16-20 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve sektörün önde gelen fuarları arasında yer alan Evteks Fuarı’na, 25 ziyaretçi götüren Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, talep eden bir üyesine de   stant desteği sundu.

İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen tül, perde, döşemelik kumaş, havlu, halı, mutfak tekstili, duvar kaplama, yatak ve banyo tekstili, dekoratif aksesuar gibi ürün gruplarının sergilendiği Evteks 2017 fuarında, İspanya, İtalya, Fransa, Çin, Almanya başta olmak üzere 23 ülkeden çok sayıda firma sektör temsilcileri buluştu.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR; Alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı her yıl global sektör profesyonelleri tarafından heyecanla takip edilen bir fuar organizasyonudur. Sektörde yer alan Odamız üyesi işletme temsilcilerinin bu önemli organizasyonu ziyaret etmelerinin işlerini geliştirmelerinde çok önemli katkılar sağlayacağını düşünerek, üyelerimizin uçakla ulaşımlarını sağladık. Fuari ziyaret eden üyelerimiz, 2000’in üzerinde markanın yüzbinlerce ürününü bir arada görme, ikili iş görüşmeleri, bayilikler, iş bağlantıları, ticari ilişkiler kurma imkânı buldular. Ayrıca bu fuarda bir firmamıza da fuar stant desteği sağladık. Bundan sonra da fuar desteklerimiz sürecektir’’ dedi.