15.05.2017

İlk defa 2011 yılında düzenlenen SODEX Ankara Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Güneş-Rüzgar-Jeotermal Enerji Sistemleri Fuarı, ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Anadolu’nun birçok yerinden gelen ziyaretçi, katılımcı ve karar vericileri bir araya getirerek bilgi alışverişi yapmalarına olanak sağlanan fuarda, Türkiye’nin önde gelen sektör firmaları, en son teknolojiye sahip çevre dostu ürünlerini sergileme fırsatı buldu.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR; ‘’Sodex Ankara Fuarı birçok şehre olan yakınlığı ile oldukça önem taşımaktadır. Katılımcı firmalar kamu sektörüyle ve çevre illerdeki müşterileriyle buluşurken, ziyaretçiler de sektördeki en son yenilikleri takip etme olanağı buluyorlar. İşletmelerin, rakiplerini tanımaları, yeni ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi edinmeleri ve marka imajı oluşturmaları adına fuarlar oldukça önem arz etmektedir. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizi, Dünyada ve Türkiye’nin değişik illerinde düzenlenen fuarlara götürerek, araştırma ve inceleme, yeni pazarlar bulma imkânı sunuyoruz. Bundan sonra da fuar desteklerimiz sürecektir’’ dedi.