24.04.2017

Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın DALKIRAN Uşak Ticaret Ve Sanayi Odasına Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Sayın DALKIRAN Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Teknopark ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR’e üniversite ile sanayicilerin iş birliği hakkındaki yaptığı açıklamalardan ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Sayın DALKIRAN, Uşak Üniversitesinin 28 Nisan Cuma günü gerçekleştireceği ‘’Birlik ve Beraberlik’’ konserine ve 4 Mayıs’ta Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılacak olan Akademik Yükselme Törenine davet etti.

Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın DALKIRAN’ın ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek; ‘’Üniversite ve sanayi iş birliğine her zaman önem vermekteyiz. Teknoparklarda AR-GE çalışmaları katma değeri yüksek üretime dönüşür. Hocalarımızın önderliğinde gerçekleştirilecek pek çok projenin tecrübeli ve donanımlı firmalarımız sayesinde uygulamaya geçirilebileceğini düşünüyorum’’ dedi.