04.04.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler bir araya geldi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur ALBAYRAK, UTSO Personeli ile Mali Müşavirlerin buluştuğu toplantıda ticaret sicil işlemlerinde son gelişmeler, mevzuat değişiklikleri ve uygulamaya yansımaları ile oda faaliyetleri ve destekleri anlatıldı.

Programın açılış konuşmasında; mali müşavirlerin, hem oda hem de oda üyeleri ile devamlı diyalog içerisinde olduğunu ifade eden Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR;” Mali müşavirler, üyelerimiz ile aramızdaki en güçlü köprülerden biridir. Sizlerle kurulan iyi iletişim üyelerimize daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmamızı sağlayacak. Bugün sizlerle buluşmanın ve fikir alışverişinde bulunacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur ALBAYRAK, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa pek çok eğitimler düzenlediklerini hem yönetim kurulu başkanına hem oda çalışanlarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, bu ortaklığı arttırarak devam ettireceklerini söyledi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Caner URHAN’ın odanın genel çalışmaları ve üyelerine sağladığı destekler hakkında bilgi verdikten sonra Ticaret Sicil Müdürü Mustafa IŞIKAL yeni uygulamalar, muhasebeci ve mali müşavirlerin yapabilecekleri online işlemler hakkında bilgi verdi.

Programın ikinci bölümünde oda birim yöneticileri yaptıkları çalışmaları katılımcılara aktardı.

Program soru – cevap kısmıyla sona erdi.