Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Türkiye’nin önemli bir sorunu olan işsizliğe çözüm üreten “Türkiye'nin geleceğine artı bir istihdam” seferberliği kapsamında Uşak sanayisine yön veren kurumları ziyaret etmeye başladı.

UTSO seferberlik kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uşak İl Koordinatörlüğü, Uşak Ticaret Borsası, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi ve Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ziyaretlere tüm yönetim kurulu olarak katılan UTSO, “Türkiye'nin geleceğine artı bir istihdam” seferberliği hakkında görüşmelerde bulundu.

Ziyaretlere katılan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim KANDEMİR; “Ülkemizin en büyük sıkıntılarından biri işsizlik sorunu. İki hanelere ulaşan bu soruna acil olarak çözüm bulunması lazım. Hükümetimiz bu yönde önemli bir seferberlik başlattı. Başta TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun sahiplendiği bu seferberliğe bizler de destek verdik, vermeye devam edeceğiz. İşsizlik sorununun sanayi ve ticaret hayatına etkileri olduğu gibi sosyal ve kültürel olarak da yansımaları var. Bu etki ve yansımaları minimize edebilmek adına işverenlerimizin taşın altına ellerini sokmalarını rica ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin ana gündemini bu konu oluşturdu.  Bizler bu seferberliği öncelikli konularımızın başına yazdık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri en iyi şekilde ağırlayan kurum ve kuruluşlarımızın yönetimlerine teşekkür ederiz. Ortak akıl oluşturmak için yaptığımız bu çalışmalarımız devam edecek”. dedi.