Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), KOSGEB ve İŞ-KUR'un ortaklaşa düzenlediği “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” 'ne katılan 49 girişimciye sertifikaları UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim KANDEMİR tarafından verildi. 

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifika törenine UTSO başkanı S. Selim KANDEMİR ve UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte eğitmen Hakan KANSO ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı. 

Törende konuşan KANDEMİR; “Şu an yakın geleceğin işverenlerini odamızda ağırladığımızı düşünüyorum. KOSGEB ve İŞKUR ile yaptığımız iş birliği sayesinde, sizlere girişimciliğinizi öne çıkaracak, ticari hayatınızda yol gösterecek bilgiler aktardık. Sizlerde bunun karşısında sertifika almaya hak kazandınız. Umarım sertifikalarınızı güzel ve bereketli işlerde kullanırsınız. Açacağınız işyerleri sizler için kazanç kapısı memleket için ise istihdam kapısı olacak. Belki ilk başlarda bunu önemsemeyeceksiniz ama inanın ilk 5 yılsonunda daha fazla insan nasıl çalıştırabilirimin hesabına yapmaya başlayacaksınız. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerden önce 550 kişiye sertifikalarını teslim ettik.  Onlardan birçoğu belgelerini kullanıp işyerlerini açtılar. Sizlerden beklentimde bu başarıyı devam ettirmeniz. Açacağınız iş yerlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tören UTSO başkanı S.Selim KANDEMİR ve UTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin girişimcilik sertifikalarını sahiplerine vermesiyle sonlandırıldı.