UTSO aylık meclis toplantısı, UTSO Meclis Üyeleri ve İŞKUR Müdürü İlhan Temel’in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı hakkında bilgi veren TEMEL; ‘’Başlatılan programla işsizlik oranlarının %9 un altına inmesini bekliyoruz. Gerek ülkenin geleceği gerekse işverenlerimiz açısından bu önemli desteğin kaçırılmayacak fırsat olduğunu düşünüyorum. Sizlerin aracılığı ile tüm iş adamlarımızı bu programa desteğe çağırıyoruz’’ dedi.

Temel’in konuşması ardından toplantı gündemine geçildi. Toplantıda, bir önceki toplantının değerlendirilmesi, Ocak dönemine ait hesapların tetkik ve tasdiki, 2014 askı listesinde yer alan ve adreslerinde bulunamayan üyelerin oda kayıtlarının silinmesi, fiyat tarifeleri ve mesleki sorunlar görüşüldü.

UTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, ülke gündemine ve ekonomik gelişmelere değinirken ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programına dikkat çekti.

KANDEMİR, işsizlik oranlarının artışından bahsederken, ‘’Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’’ programına destek olarak Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında %10’luk personel artışına gidildiğinin haberini verdi.

2017 yılında UTSO’nun yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgilendirme yapan KANDEMİR, düzenlenmesi planlanan “Satın Alma Günleri” projesi ile firmaların ticari kapasitelerinin artırılacağına değindi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR’ in aylık değerlendirmesinin tam metni aşağıdaki ekte yer almaktadır.

2017 Subat Meclis Toplantısı Metni

kndmr

iskr

kndmr2

kndmr3