Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali TÜRKCAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun GÜNGÖR, İstanbul’daki patlama sonrasında Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER’i makamında ziyaret ederek taziyede bulundu.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı KANDEMİR ziyaret sonrası yaptığı açıklamada emniyet güçlerimizin her zaman yanlarında olduklarını, hain terör saldırısını eshefle kınadıklarını dile getirdi. Özellikle terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların arttığı bir dönemde gerçekleşen bu saldırının Türk milletini yıldırmayacağını ifade eden KANDEMİR;” Güvenlik güçlerimize yapılan bu alçakça saldırılar terörle mücadeledeki kararlılığımızı bozamaz. Güvenlik güçlerimize yapılan saldırının, ülkenin birlik ve bütünlüğüne yapılan bir saldırı olduğunu unutmamalı ve birbirimize daha çok kenetlenerek huzurumuzu bozmak isteyenlere gereken cevabı vermeliyiz.

Bugün burada gerçekleştirdiğimiz ziyaretle emniyet güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu, Türk halkının polisine sahip çıktığını bir kez daha göstermek istedik. Yaşanan üzücü olayda şehit düşen evlatlarımıza, kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine sabır diliyorum. Umarım, ülkemiz hakettiği refaha ve huzura en yakın zamanda kavuşur.” dedi.

Ülkemizde her alanda bir mücadele verildiğini dile getiren İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER, İstanbul’da yaşanan acı olaydan dolayı derin üzüntü içinde olduklarını, bu tür ziyaretlerle moral bulduklarını ve acı günlerin bir an önce bitmesini temenni ettiklerini ifade etti.