Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan kardeş oda imza törenine UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, UTSO Meclis Başkanı İsmail KARAMAN, UTSO yönetim kurulu üyeleri, Simav Kaymakamı Türker Çağatay HALİM, Simav Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN, Simav TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Simav TSO Meclis Başkanı Hüseyin Raci HAZIROĞLU ve Simav’dan gelen heyet katıldı.

İmza töreninde, Simav, Gediz, Çivril, Selendi gibi Uşak’a yakınlığıyla öne çıkan ilçelerin sağlık gibi genel hizmetlerini Uşak’tan karşıladığına vurgu yapılarak Ankara-İzmir arası yapılacak olan otoban sayesinde Uşak’ın lojistik öneminin artacağı ve çevre il ve ilçelerle ilişkilerinin bu anlamda daha da artacağına değinildi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR;” Etkileşim içinde olan Uşak ve Simav’ın ticaret ve sanayi odalarının kardeş oda olması bizler için çok önemli. UTSO ile Simav TSO arasında artacak olan iletişimle üyelerimiz arası iş birliklerinin de artacağına inanıyorum. İmzalanan kardeş oda beratı hepimize hayırlı olsun.” dedi.