Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Kadın Girişimciler Kurulu’nun, Uşaklı kadınlara düzenlediği Meme Kanserinde Farkındalık Semineri UTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Özgül ŞEKER ÇİFTÇİ;” UTSO KGK, çalışan kadınlar ve onların sorunlarıyla ilgili çalışmaların dışında kadın olmanın zorlukları ile de ilgilenme gereği duyuyor. Bizler çalışma hayatının işleyişi peşinde koşarken, hayatın içindeki ana gerçeği atlamamak gerekir. Sağlıklı ve farkında kadınlar olmak için UTSO ile başlatılmış olan sağlık söyleşileri dizisine bir yenisini de “Meme Kanserinde Farkındalık Semineri” düzenleyerek ekledik. Önce sağlıklı olalım ki aile hayatında, iş hayatında ve sosyal hayatta daha da güçlü kadınlar olarak yerlerimizi en güzel şekilde alalım. Bugün burada bulunmamızın sebebi de hayata daha sağlıklı daha bilinçli kadınlar olarak devam etmek sağlığımıza dikkat etmektir. Sizleri daha fazla bekletmeden sözü Op. Dr. Cemile AYTEKİN ERCİHAN’a bırakıyorum. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.” Diyerek sözü Öztan Hastanesi Genel Cerrahı Op. Dr. Cemile AYTEKİN ERCİHAN’a bıraktı.

Op. Dr. AYTEKİN’in başarılı şekilde gerçekleşen sunumundan sonra katılımcıların soru-cevap kısmının ardından merak ettikleri hakkında bilgi almalarıyla organizasyon sona erdi.