Muratbey Uşak Sportif Kulübü Başkanı Ömer ÖZDEN, Yönetim Kurulu Üyesi Ünal KALE ve takım menajeri Fatih Han ERDOĞAN, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunan Kulüp Başkanı Ömer ÖZDEN, aynı zamanda sağladıkları destekler için de UTSO Yönetimine teşekkür ederek kurum desteklerinin önemine değindi. Takım çalışmaları ve transferler hakkında bilgi veren ÖZDEN, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi, Spor Toto Basketbol Ligi’nde ise Uşak’ı en iyi şekilde temsil etmek için çok çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, hem FIBA Şampiyonlar Ligi’nde hem de Spor Toto Basketbol Ligi’nde Uşak’ı ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil eden Uşak Sportif’in önemli başarılar kazanacağına inandığını ifade etti. KANDEMİR ayrıca Muratbey Uşak Sportif’in ilimize ve ülkemize olan katkılarının yadsınamaz olduğunu ve bu anlamda her zaman destekçisi olacaklarını söyleyerek Uşak’ın ismini sportif başarılarda da duyurması hususunda en güzel örnek olduğunu belirtti.

Ziyaret, KANDEMİR’in teşekkürünün ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.