Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO), “KADİM” projesi kapsamında proje ortaklarıyla Afyonkarahisar’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya; Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak’ın SGK İl Müdürleri, İŞKUR İl Müdürleri, Zafer Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Koordinatörleri ve Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetimleri ve proje kapsamında bölgelerde koçluk yapacak 12 kişi katılım sağladı.

Açılış  konuşmasında,  kayıt  dışılık  sorununa  bölgesel  güç yaratarak farkındalık oluşturmayı ve  çalışanlarda bilinç  uyandırmayı amaçladıklarını söyleyen  UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, bu projeyle Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa’nın da katılım ve katkılarıyla daha geniş bir kitleye ulaşmak istediklerini dile getirdi.

KANDEMİR; “Kayıtlı İşçi Risksiz İşveren’ sloganıyla yola çıkılan proje ile kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması için Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa olarak hep birlikte güç olarak başlattığımız projenin amacına ulaşmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda, siz değerli paydaşlarımıza katılım ve katkılarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

“Eğitimcilerin Eğitimi(Koçların Eğitimi)” olarak adlandırılan;  SGK, İŞKUR ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın sunum gerçekleştirdiği toplantı, koçların “Yuvarlak Masa Çalışması”nın ardından genel bir değerlendirmeyle başarılı şekilde sona erdi.