Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO), KOSGEB ve İş-Kur  iş birliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara UTSO salonunda  sertifika töreni düzenlendi.

UTSO,  KOSGEB ve İş-Kur iş birliği ile girişimcilik eğitimine katılan ve başarıyla tamamlayan 50 kursiyere sertifikalarını,  UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali TÜRKCAN ve Osman ÇALIKUŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Aytaç YÜCE ve Coşkun GÜNGÖR takdim etti.

Sertifika töreninde konuşma yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR sertifikalarını alan tüm girişimcilere, KOSGEB’in de destekleriyle planladıkları projeleri  hayata geçirmeleri temennisinde bulunarak, tüm girişimci adaylarına kuracakları işlerinde başarılar dilediğini ifade etti.  Ekonomiye yeni girişimciler kazandırdıklarını ifade eden KANDEMİR;  “Yoğun talepler doğrultusunda bu hizmetleri sürdüreceğiz. Bu tür kurslarımız ve eğitimlerimiz devam edecek. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.