Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu “TR-33 Düzey II Bölgesinde Kayıtdışı İstihdamla Mücadele Projesi” olan KADİM Projesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Proje ortağı olarak Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odaları’nın ve proje paydaşı olarak da SGK, İş-Kur il müdürlükleri ve Zafer Kalkınma Ajansı Uşak YDO Koordinatörününde yer aldığı toplantıda, KADİM Daire Başkanı Yakup SÜNGÜ, Risk Yönetimi ve Proje Daire Başkanı Ahmet YILMAZ, katıldı.

Projenin tanınırlığını sağlamak ve proje için veri ve yöntem paylaşımlarında bulunmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, projenin sürdürülebilirliğini sağlamak için öneriler alındı.

Programın ikinci kısmında ÇSGB Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Burak Çağatay DOĞAN, AB Mali Yardımlar Daire Başkanı Uğur GÜNEŞ, Program Yönetim Birimi Koordinatörü Esat AKTAŞOĞLU, Proje İzleme Uzmanı Muharrem TEZCAN ve Sözleşme Uzmanı Selen KABACA’nın da katıldığı toplantıda projenin faaliyetleri konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu.

“Kayıtlı Çalışan, Risksiz İşveren” sloganıyla yürütülen KADİM Projesi ile kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınmasının teşvik edilmesi planlanıyor.