TOBB  Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun ve tüm oda ve borsa başkanlarıyla birlikte katıldığı Başbakanlık ziyaretine, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR’de katıldı.

Başbakanlık’ta düzenlenen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Binali YILDIRIM’a, reel sektörün güçlenmesi ve rekabet gücünün artması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başbakan Binali YILDIRIM, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Oda ve Borsa Başkanları İle İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Türkiye'nin kalkınmasında, büyümesinde çok büyük emeği olan, müstesna toplulukla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “TOBB çatısı altında 81 il ve ilçeden odanın katılımıyla düzenlenen toplantıda demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbeye karşı olduğumuzu bildirdik. Türkiye ekonomisinin ve ticaretinin nabzını tutan oda ve borsalarımızın kalkınma ve büyümeye destek olarak daha fazla çalışması ve bu kötü sürecin ekonomik etkilerini bir an önce silmesi gerekiyor.” dedi.