Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirilen seçimde, Suat Selim KANDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Osman ÇALIKUŞ yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak seçilirken, H. Ali TÜRKCAN yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine devam ediyor.

Seçimin ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim KANDEMİR “Yönetim kurulu olarak üyelerimize ve ilimize katkı sağlayacak projeleri arttırarak devam edeceğiz. Üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını benimseyip, hizmet yelpazemizi genişleterek devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Yeni yönetimin üyelerimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

Suat Selim KANDEMİR    

Yönetim Kurulu Başkanı.

H. Ali TÜRKCAN         

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Osman ÇALIKUŞ            

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Ramazan GÜNDAĞ                  

Sayman Üye

Coşkun GÜNGÖR               

Üye

Bekir KUYUCAK           

Üye

Ahmet DEMİRCİ             

Üye

Aytaç YÜCE          

Üye

Mustafa KARTUFAN      

Üye

Şükrü GÜMÜŞ

Üye

Gökhan ÖZOĞUL

Üye

 

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

SUAT SELİM KANDEMİR

1974 yılında Ankara’da doğan Suat Selim KANDEMİR, 15 yıldır tekstil, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir.

Bilkent Üniversitesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi Bölümü mezunu olan Suat Selim Kandemir, 2009 yılından itibaren Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda çeşitli pozisyonlarda görev almış, 2013 yılından itibaren ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmüştür.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Suat Selim KANDEMİR, iyi derecede İngilizce bilmektedir.