Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) ile Englishways Yabancı Dil Kursu arasında UTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı.

UTSO üyelerinin ve yakınlarının yabancı dil eğitiminden özel indirimle faydalanmasını sağlayan protokol ile ilgili açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, özel hastanelerle, bankalarla, otellerle indirim protokolleri olduğunu bunları genişleterek üyelerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı alanlarda da bu tarz protokoller imzalayacaklarını belirtti. Ayrıca, bu konuda bir proje geliştirdiklerini ve oda üyelerinin aldıkları hizmetleri daha ucuza almalarını sağlamak amacıyla yeni bir sistem kurmak için çalışmaya başladıklarını belirten KUVVET, indirim protokolünün hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Englishways Yabancı Dil Kursu Müdürü Ümmü ALKAN, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve yakınlarının dil eğitimine katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Oda üyelerine özel bir indirim sunduklarını belirten ALKAN, yabancı dil eğitiminde %20 indirim ikinci yabancı dil eğitimi talebinde bulunan üyelere ise %75 indirim hakkı sunduklarını vurguladı.