Uşak Ticaret Sanayi Odası’nın(UTSO) proje koordinatörlüğünü yaptığı “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Münih Ticaret ve Sanayi Odası Arasındaki Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 60 öğrenci Almanya’da mesleki eğitimlerini başarıyla tamamladı.


60 öğrencinin Almanya’da ki mesleki eğitim okullarında staj programını tamamlanmasının ardından UTSO salonunda gerçekleştirilen proje kapanış toplantısında projenin ve eğitim süreçlerinin değerlendirilmesi gerçekleştirildi.


Münih Ticaret ve Sanayi Odası, Murat Arıtürk Mesleki Eğitim Merkezi, Uşak Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Uşak Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortak olduğu projede yer alan öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

Kapanış toplantısı ile ilgili değerlendirmede bulunan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, inşaat, gıda ve hizmet sektöründe hazırlanan projenin geliştirilmesinin ve diğer alanlarda eğitim gören öğrencilere de bu tarz projeler ile deneyim kazandırılmasının önemine değindi. KUVVET, proje ile öğrencilerin farklı bir bakış açısı kazanmalarını desteklediklerini ve farklı kültürleri tanıma fırsatı bulduklarının altını çizdi.