Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) üyelerinin ve il protokolünün katılımıyla iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen iftar programında, Uşak Valisi Ahmet OKUR, Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sait ÇELİK, protokol üyeleri ve UTSO üyeleri  bir araya geldi.

İftar öncesi konuşma yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET " Türkiye’ye ve ilimize hizmet sevdasıyla gecesini gündüzüne katan, dualarla dükkanını açan, siftahını besmeleyle yapan, hamdolsun demeden kepenk kapatmayan, Türkiye’nin en büyük gücü olan sizlerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz iftarımıza hoş geldiniz. Geleneksel hale gelen iftar yemeğimiz vesilesi ile sizlerle bir araya gelmekten ve her yıl artan misafir sayımızdan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sizlerden güç alarak, birlikte çalışarak hizmetlerimizi arttırmaya çalışıyoruz. Hep birlikte çalışacağız, üreteceğiz, rekabet edeceğiz, ilimizi ve ülkemizi daha da zenginleştireceğiz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, yaklaşan kadir gecesinin ve Ramazan Bayramının hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.