Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, girişimciliğin artması için eğitim düzenlemeye devam ediyor.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR ile işbirliği içerisinde düzenlenen girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan 50 kişi sertifikalarını aldı. KOSGEB’in girişimcilik desteğinden faydalanmanın ön koşulu olan eğitime 170 kişi başvurdu. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası salonunda düzenlenen sertifika törenine Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, yönetim kurulu üyeleri Ahmet DEMİRCİ ve Coşkun GÜNGÖR katıldı.

Girişimcilik destek programı açıldığından itibaren yeni girişimciler kazanmak için eğitim düzenlediklerini belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, eğitimlerinin devam edeceğini açıkladı. Ekonominin büyümesinin ve gelişmesinin girişimcilerle olacağına inandığını belirten KUVVET, girişimcilik eğitimleriyle bu sürece katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Girişimciliğin yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin açılabilmesi için eğitimlere devam edeceklerini söyleyen KUVVET, katma değer yaratan, inovatif ve sürekliliği olan işletmelerin kurulmasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Katılımcılara sertifikalarını takdim eden KUVVET, başarılı projeler ile başarılı girişimciler görmeyi temenni ettiğini belirtti.