Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Perakende Sektöründe Müşteri İlişkileri ve İkna Yöntemi Eğitimi’ düzenlendi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen eğitime 120 kişi katıldı. Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. G. Gülnaz GÜLTEKİN tarafından verilen eğitimde, satışta ikna teknikleri ve zor müşterilerle başa çıkma yöntemlerini de içerecek şekilde satışı yapma ve satışı kapatma sürecindeki etkin iletişim stratejileri teorik ve uygulamalı olarak ele alındı.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için büyük alışveriş merkezleri ve internet üzerinden satış sistemleriyle rekabet ederek ayakta kalmanın itici gücünün yüksek performanslı satış temsilcileri olduğunu belirten GÜLTEKİN, satıcı tutumunun önemine değindi.

Eğitimle ilgili açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, eğitime olan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üyelerden gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini belirten KUVVET, eğitimin sektör toplantılarında üyeler tarafından istenildiğini söyledi. Sektör toplantılarında aldıkları talepleri değerlendirerek faaliyetlerine yön verdiklerini belirten KUVVET, tespit edilen sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarına hız vereceklerinin altını çizdi.