UTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Uşak Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Aşkım Kapışmak ve Aynur Tartanla "Kalbin Anahtarı/Kavram Sohbetleri” programı büyük ilgi gördü.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN ve eşi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET ve eşi ile Uşak halkı katıldı.

Tartan ve Kapışmak; Uşaklılarla buluşmaktan çok mutlu olduklarını belirtirken Türkiye'nin her köşesini dolaşmak, insanlarla dertleşmek, konuşmak, paylaşmak istediklerini ifade etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı kapsamında organize edilen program ile ilgili açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, belediye ile işbirliği içerisinde organize edilen programa yoğun ilgi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurumların işbirliği içerisinde gerçekleştirdikleri programların çok daha geniş kitlelere yayıldığını belirten KUVVET, tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde olması gerektiğini vurguladı.