Sağlık ve Konaklama hizmet sektörlerinin firma temsilcileri Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın sektör toplantıları kapsamında bir araya geldi.

Sektörde rekabetin önemini vurgulayan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET “Bir çok sektörde olduğu gibi Uşağın tanıtım eksikliği bu sektörü de etkiliyor. Tanıtımı desteklemek ve sosyal hayatı canlandırmak adına Uşağın marka ürünlerini çıkartması gerekiyor. Bunun için oda olarak fuarlar gibi tanıtım mecralarıyla ilimizin tanınırlığını arttırmak için çalışıyoruz.” dedi.

Sektör toplantısında kalifiye eleman sıkıntısı ve denetimlerde özel ve kamu hastanelerin arasındaki haksız rekabetin yanı sıra apartların denetime tabii olmamaları sorunları tespit edildi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında hazırlanan “Uşak İş Dünyasının Katma Değer ve Ürün Çeşitliliği Sağlama Konusunda Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi” projesi kapsamında düzenlenen sektör toplantısı anket sonuçlarının değerlendirilmesinin ardından sona erdi.