UTSO ÜYELERİNE YENİ DESTEKLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, fuarlarda stant açan üyelerinin stant ücretlerini destekliyor.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin fuarlara olan katılımını arttırmaları ve firma tanıtımlarına destek olmak için “Fuarlara Katılım Sizden, Stant Bizden” sloganıyla yeni hizmet sunmaya başladı.

Hizmet yelpazesine bir yenisini daha eklediklerini belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, üyelerine yeni pazarlar bulma konusunda yoğun mesai harcadıklarını ve sundukları destekleri her geçen gün arttırdıklarını söyledi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın genel hizmetlerinin yanı sıra, firmalara özel hizmetler sunmaya başladıklarını da belirten KUVVET, oda üyesi olmanın avantajlarını arttırmak adına 2016 yılında birçok yeni projeye imza atacaklarını belirtti.

Yaptığı açıklamada, “UTSO Uçuruyor” sloganıyla başlattıkları fuara giden üyelerinin uçak biletini aldıklarını ve bu kapsamda 2015 yılında 151 kişiyi uçakla olmak üzere toplamda 232 kişinin fuarları ziyaret etmesini desteklediklerini ve 2016 yılında 500 kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Fuara Ziyaretçi Desteğinden Sonra, Stant Açma Desteği

Sektörü ile ilgili yurtiçi fuarlarda en az 9 metrekare stant açan üyelerine stant yer kirası olarak 1.500-TL+ KDV destek sunacaklarını söyleyen KUVVET, 1 ay içerisinde dört firmayı desteklediklerini belirtti. Bireysel stant desteğinin yanı sıra, bir fuara birden fazla katılımcı gitmek istediğinde Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın şemsiye stant açarak üyelerine ücretsiz yer vereceğini vurgulayan KUVVET, UTSO üyesi olmanın bir ayrıcalık olacağına değindi.