Uşak Ticaret ve Sanayi Odası sektör toplantıları kapsamında “Hazır Giyim ve Ayakkabıcılık” sektöründe faaliyet gösteren firmalar bir araya geldi.

Sektör sorunlarını tespit ederek, çözüm üretmek için toplamda 40 sektörde toplantı organize edeceklerini belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, “Toplantılarda sorunların tespit etmenin yanı sıra çözüm önerilerini de alıyoruz. Ayrıca üyelerimizin odamızdan beklentisini de bizzat dinliyoruz. Eğitim taleplerinden, fuar taleplerine lobicilik faaliyetlerinden çeşitli organizasyon faaliyetlerine kadar odanın kendilerine verilmesinde fayda gördükleri hizmetleri toplantılara katılan üyelerimiz iletiyorlar. Bizim görevimiz ise elimizdeki kaynaklarla bu istekleri optimum düzeyde karşılamak. Bunun için yoğun bir mesai harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz.” dedi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında hazırlanan “Uşak İş Dünyasının Katma Değer ve Ürün Çeşitliliği Sağlama Konusunda Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi” projesi kapsamında organize edilen toplantılar sonucunda rapor hazırlayacaklarını belirten KUVVET, toplantılara katılımın önemine dikkat çekti.

Hazır giyim ve ayakkabıcılık sektörü toplantısında, sektörün görsel mağazacılık, kuşak yönetimi gibi spesifik eğitimlere olan ihtiyacı ortaya çıktı. Eğitim ihtiyacının yanı sıra il dışından alışveriş yapılması, stok maliyetleri gibi sorunlar hazırlanan raporda yer alacak.

Toplantı, anket sonuçlarının değerlendirilmesinin ardından sona erdi.