Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Batımat 2015 Paris İnşaat Ve Teknik Ekipmanları Fuarı’na iş gezisi düzenledi.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 22 UTSO üyesi, sektör temsilcileri buluşmanın yanı sıra ve sektörlerindeki yenilikleri de yakından inceleme fırsatı buldu.

180 ÜLKE BULUŞTU

Paris Nord Villepinte Fuar Alanı'nda düzenlenen fuarda inşaat, iklimlendirme, banyo sektöründen firmalar ürünlerini tanıttı. Fuara 180 ülkeden 2436 firma, 1530 yeni projesiyle katıldı. İki yılda bir düzenlenen ve Türkiye'den 60 şirketin temsil edildiği organizasyonda yapı ve inşaat malzemeleri, iş makineleri, yapı ekipmanları, çatı, yer ve duvar kaplamaları, parke, boya, güneş enerjili ısıtma sistemleri alanlarında ürün ve projeler sergilendi.

52 MİLYAR DOLARLIK SEKTÖR

Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaştığını aktaran Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET “Her zaman altını çizdiğimiz gibi ulusal ve uluslar arası fuarları çok önemsiyoruz ve üyelerimizi bu fuarlarla buluşturmaya özen gösteriyoruz. İnşaat sektörü yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşmış dev bir sektör haline geldi. Uşak’ta bu rakamdan ciddi şekilde payını almakta. Sektörde faaliyet gösteren üyelerimizi bu fuarla buluşturup Dünya’da bu sektörde neler olduğunu göstermek istedik. Bundan sonraki ulusal ve uluslararası fuarlara da katılım sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.