Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET Asya Çadır firması Yönetim Kurulu Başkanı Umut Karakaya’ya plaket verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 2014 senesinde en hızlı büyüyen ilk 100 firması listesinde 32. Sırada yer alan UTSO üyesi Asya Çadır’ın Yönetim Kurulu Başkanı Umut Karakaya’ya plaket veren Mustafa KUVVET, başarılarının devamını diledi.

25 YILDIR EMEK VERİYORUZ

Asya Kıl Çadır Yönetim Kurulu Başkanı Umut KARAKAYA, yaklaşık 25 yıldır kıl çadır imalatı işiyle uğraştıklarını ve günlük 5 bin metrekare üretim kapasiteleri olduğunu belirtti. Ürettikleri çadırların yüzde 90'ını özellikle başta Suudi arabistan, Ürdün, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Dubai gibi Arap ülkelerine ihraç etiklerini dile getiren Karakaya, kıl çadırın, dış iklim koşullarını içeriye yansıtmadığı ve yağmur geçirmediği için çok kullanışlı olduğunu söyledi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Plaket için UTSO Yönetimi Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET’e teşekkür eden Umut KARAKAYA, “Babam Mustafa Karakaya ve kardeşlerimle beraber aile şirketiyiz. Babam öncülüğünde başladığımız işi her zaman ileriye götürmek için çalıştık. Daha çok işimiz var, daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Başarımızı onurlandıran ve bize plaket veren,  UTSO Başkanı Mustafa KUVVET başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

UŞAK GİRİŞİMCİ BİR KENT

Uşak’ın girişimci ruha sahip olduğunu söyleyen Mustafa KUVVET, “Uşak girişimci bir kent, üyemiz ciddi bir başarı yakalamıştır. Bizde kendilerini onurlandırmak istedik. Bu tür firmalarımızın he zaman arkasındayız. Daha ileriye gitmeleri için UTSO olmak bize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.