Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 11 Eylül- 11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen UTSO Alışveriş ve Tanıtım Festivali sonunda ve noter huzurunda gerçekleştirile çekilişte  otomobil kazanan talihli aracını teslim aldı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılan teslim törenine otomobil talihlisi Özgül BOZAN, aracını Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET’ten aldı.

Araç teslim töreninde konuşan talihli Özgül Bozan, “UTSO çalışanlarına, yönetimine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Uşak’ta böyle etkinliklerin olması çok güzel. Tabi ki otomobil kazanmamda benim için ayrıca mutluluk.” dedi.

HEM ESNAF HEM HALK KAZANDI

Alışveriş festivalinde hem halkın hem de esnafın kazandığını söyleyen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Eylül-Ekim ayları arasında düzenlenen Alışveriş festivalimizde istediğimiz sonuçları aldık. Bir ayda yaklaşık 5 milyon TL’lik alışveriş gerçekleşti. Esnafımız için durgun sezon olarak tabir edilen bu aylarda esnafımıza bir nebze destek sağladık. Aynı zamanda vatandaşlarımız özel indirim oranları ve özel indirim günleri sayesinde daha uygun alışveriş yapma imkanı buldular. Ayrıca hediye çekilişiyle de onlarca talihli vatandaşlarımızın yüzünü güldürdük.” dedi.