Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın her ay yaptığı meclis toplantısının konuğu Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik’ti.

UTSO Meclis toplantı salonunda Uşak Üniversitesi ile ilgili UTSO üyelerine bilgi veren Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Üniversitenin son 4 yılda aldığı mesafeyi anlattı.

Üniversite ve sanayi İşbirliğinin önemine değinen Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik,“Uşak girişimci ruha sahip bir kent. Bu yüzden sanayinin gelişmesi ve büyümesi için üniversite sanayi işbirliğini çok önemsiyoruz. Kent için siz değerli işadamları ne kadar önemliyse bilgi ve inovasyon da sizler için o kadar önemli olmalı.Bu anlamda baktığımızda teorinin ve pratiğin birleştirilmesi ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır. Uşak’ta bunu sağlamak için sarf edilen çabalar boşa çıkmıyor. Uşak Üniversitesi, daima Uşaklı işadamlarımızın yanındadır.” dedi.

ÜNİVERSİTEMİZİ YANIMIZDA GÖRMEK GÜZEL

Artık yeni iş dünyasında üretimin tamamen bilgiye dayalı olduğunu aktaran UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Üniversitenin üretimde ne kadar önemli olduğunu en iyi bilenlerden biri olmalıyız. Artık eski teknolojiyle üretimler geride kaldı. Bilimin ışığında üretim yapmak için üniversitemize her zaman ihtiyacımız var. Bize her zaman destek veren yanımızda olduğunu gösteren, bugünde meclis salonumuzda bize üniversitemizle ilgili sunum yapan sayın rektörümüze teşekkür ediyorum.” dedi.