Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Eylül-Ekim ayları arasında düzenlenen “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım ve Alışveriş Festivali (UTSOfest)-2015”de hediye kazanan talihliler noter huzurunda yapılan çekilişler belirlendi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası binası toplantı salonunda, Cumartesi günü noter huzurunda yapılan çekilişle 1 adet son model otomobil ve beyaz eşyadan, telefona kadar 51 adet hediye talihlisi belirlendi.

Talihliler kendilerine verilen biletlerle 4 Kasım tarihine kadar Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan kazanmış oldukları hediyeleri teslim alabilecekler.

1 AYDA 5 MİLYON CİRO

UTSOfest adında Eylül ayında başlayan alışveriş festivali sona erdi. Festivalde 70.000 adet çekiliş kuponu dağıtılırken 5 Milyon TL’lık ciro elde edildi. 500 firmanın katıldığı Alışveriş festivalinde umduklarını elde ettiklerini aktaran Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Ülke olarak zor günler yaşamaktayız. Ancak ekonomimizin daha da kötüye gitmemesi adına bir şeylerin yapılması gerekmekteydi. Bu anlayışla yola çıkarak bu sene ikincisini düzenlediğimiz Alışveriş festivalimizi gerçekleştirdik. Yaklaşık 500 esnafımızın katıldığı festivalimizde 1 ayda 5 milyon TL gibi bir ciroya ulaştık. Aslında hedefimizde tamda buydu. Hareketsiz geçen dönemde esnafımıza can suyu sağlamaktı bunu da başardığımızı inanıyorum” dedi.

KÜÇÜK ESNAFIMIZ GÖZ BEBEĞİMİZ

Ticaretin canlanması için küçük esnafın darlıktan kurtulması için her şeyi düşündüklerini dile getiren Kuvvet, “2015 UTSOFEST’te çekilişin yanı sıra ‘indirimli günler’ kampanyasını bu yılki festivalimizin kurgusuna ekledik. Bu kapsamda üyelerimizin kampanyaları festivale özgü çıkartılan katalogda yer aldı.

Alışverişin Festival Hali” sloganıyla tüm Uşak ve çevresine duyurduğumuz, 500 civarı işyerimizin festival işyeri olarak yer aldığı, halkımızın indirimli alışverişin yanında çeşitli hediyeler kazandığı, festivalimizi başarıyla tamamladık.” dedi.