“UTSO BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU”

“UTSOFEST” BAŞLIYOR

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, Meclis Başkanı İsmail KARAMAN ve Yönetim Kurulu üyeleri Uşak’ta faaliyet gösteren basın mensupları ile UTSO’nun yeni binasında buluştu.

UTSO Yeni binasını basın mensuplarına tanıtan KUVVET, binayı tüm Uşak’ın kullanımına açacaklarını, yapılacak her toplantı organizasyonda Uşak’ın emrinde olduklarını söyledi. 3 kata ve toplam 12 bin metrekare kapalı alana sahip olan Yeni UTSO binası, 1 adet 300 kişilik toplantı salonu 1 adet 100 kişilik toplantı salonu 7 adet eğitim salonu ve hizmet katı ile Uşak’a hizmet edecek.

11 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında yapılacak Alışveriş festivali ve UTSO’nun yeni binası ile ilgili basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna bilgi veren UTSO Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Sözlerime başlamadan önce son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Yaşanan olaylardan dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Artık bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

FESTİVALLE TİCARET HAYATINI CANLANDIRACAĞIZ

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın üye profilinin yüzde 50’lik kısmının ticaret hayatı ile uğraştığını dile getiren Mustafa Kuvvet, “Odanın sadece “Sanayi Odası” değil aynı zamanda “TİCARET ODASI” da olduğunu üyelerimize göstermenin zamanının geldiğini düşünerek yola çıktığımız ve ilkini 2013 yılında düzenlediğimiz festivalimizin bu yıl ikincisini organize ediyoruz. 2013 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Alışveriş ve Tanıtım Festivali”ne yoğun ilgi gösteren Uşak halkı ve festivaline sahip çıkan üyelerimizin verdiği büyük destekler festivalin ikincisinin düzenlenmesine zemin hazırlayarak, geleneksel hale getirilmesi için bizleri teşvik etti. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Uşak halkına karşı sosyal sorumlulukları olduğunu da düşünerek alışveriş festivalini çevre il ve ilçelere de yaymayı, aynı zamanda Uşak’ın tanıtımını daha iyi yapmayı, çevre ilçeleri Uşak’tan alışverişe yönlendirmeyi ve festivali kültür ve sanat ile de birleştirmeyi planladık. 2013 yılında düzenlemiş olduğumuz festivalde bu sene de olacağı gibi 30 liralık alışveriş yapanlara çekiliş bileti verildi. 19 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen festivalde 150.000 adet çekiliş kuponundan geçerli olan 145.484 adet çekiliş kuponu ile 8 Milyon TL’nın üzerinde alışveriş gerçekleşti” dedi. 

HEDEF EKONOMİYE CANSUYU VERMEK

2015 yılında ülke olarak zor günler yaşandığının altını çizen Mustafa Kuvvet, “Ülke olarak zor günler yaşamaktayız. Ancak ekonomimizin daha da kötüye gitmemesi adına bir şeylerin yapılması gerekmektedir. Bu seneki festivalimizde hedefimiz daha fazla katılım ve daha fazla alışveriş. Bunları sağlamak için 2013 yılındaki festival konseptini geliştirdik. 2015 UTSOFEST’te çekilişin yanı sıra halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir perakende satış fuar alanı oluşturulmasını planladık. Ayrıca, ‘indirimli günler’ kampanyası bu yılki festivalimizin kurgusuna eklendi. Bu kapsamda üyelerimizin kampanyaları hem kataloğumuzda yer alıyor, hem de sms, mail, web sitesi ve sosyal ağlarla halkımıza duyurulacak. “Alışverişin Festival Hali” sloganıyla tüm Uşak ve çevresine duyurduğumuz, 400’den fazla işyerimizin festival işyeri olarak yer aldığı, halkımızın indirimli alışverişin yanında çeşitli hediyeler kazanabileceği Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Alışveriş ve Tanıtım Festivalinin tüm Uşak Halkına ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hayırlı olmasını ve amacına ulaşmasını diliyorum” dedi.