Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

UTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ege Bölgesi il ve ilçe oda borsa genel sekreterleri ve akreditasyon temsilcileri katıldı. Yapılan toplantıda akreditasyon sistemi, oda ve borsaların iyi uygulamaları tartışıldı.

BÖLGELER ARASI İŞBİRLİĞİ OLDU

Yapılan eğitim programı ve toplantıların bölgesel bazda işbirliğini arttıracağını vurgulayan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, “Odamızda 11.Dönem Akreditasyon süreci devam etmekte olan Oda/Borsa Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları İçin Bilgilendirme Eğitimi ve TOBB Akreditasyon Sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısına ev sahipliği yaptık. Bu gibi toplantıların, odalar arası sinerji yaratarak akreditasyona daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Ortak akıl toplantısı ile odalarımız deneyimlerini ve iyi uygulamalarını aktararak, sürekli iyileşen akreditasyon sisteminin amaçlarından biri olan paylaşımı gerçekleştireceklerdir.” dedi.

UŞAK’I TANITTIK

Toplantıya Ege Bölgesi oda ve borsalarından yaklaşık 80 kişinin katıldığını söyleyen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, “Toplantılarda mesleki sorunlar tartışıldı. Yeni çıkan mevzuatlarla ilgili bilgi alışverişlerinde bulunulmasının yanında aynı zamanda kentimizi de tanıtma imkanı bulduk. Özellikle Ulubey kanyonlarında yapılmış olan cam terası tüm gruplara gezdirdik. İlimizle ilgili hem ekonomik hem kültürel bilgiler verdik. Toplantının tüm katılımcılarla birlikte odamıza da katkı sağladığını düşünüyorum.” dedi.