Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) yeni binasında gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında Uşak Valisi Seddar YAVUZ’u konuk etti.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail KARAMAN’ın başkanlığında toplanan UTSO Meclisi ilk olarak gündem maddelerini görüştü. Gündem maddelerinin ardından Uşak Valisi Seddar YAVUZ meclis toplantısına gelerek sanayicilerle buluştu.

YENİ BİNA UŞAK’A YAKIŞTI

Uşak Valisi Seddar YAVUZ, UTSO’nun yine binasının Uşak’a yakışır bir bina olduğunu ifade etti. 2014/2023 tr33 bölge planı, çevre düzeni planı, 2014 / 2017 yerel gelişme eylem planı hakkında UTSO meclisine bilgi veren Vali YAVUZ, “Sanayici ve ticaret erbabı arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. UTSO binasını inceledik. Uşak'a yakışan bir bina olmuş. Emeği geçen başta başkan olmak üzere herkesi tebrik ediyorum” dedi.

UŞAK’I SEVİN

Uşak’ta yaşayan ve şehrin ekmeğini yiyen herkesin kenti sevmeleri gerektiğini vurgulayan Vali YAVUZ, “Uşak’ta yaşayan her bir birey Uşak’ı sevip kentime ne katabilirim, ne gibi faydam olabilir diye düşünmesi gerekmektedir. Siz değerli işadamı arkadaşlarımda kente nasıl yatırım yapabilirim nerede açık var ne gibi yatırımlar değerlendirilebilir diye çalışmalar yapması gerekir. Maalesef Uşak’ta birliktelik kültürü zayıf. Birlikten güç doğar taktiğini kentimizde uygulamamız gerekir. Tek başına belki çok zayıf olabilirsin ama birlikte çok güçlüyüz.” dedi.