18-22 Mayıs tarihleri arasında Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen Uşak Tanıtım Günleri 5 gün boyunca çeşitli etkinliklerle ziyaretçileri ile buluştu.

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ’nin katılımıyla açılışı yapılan ve ardından Ferhat GÖÇER konseri ile devam eden Uşak Tanıtım Günleri’nde, Uşak’ın markalarının bulunduğu fuarı yaklaşık 30.000 kişi ziyaret etti. 124 stantta 87 firmanın kendini tanıtma fırsatı bulduğu Uşak Tanıtım Günleri süresince fuar alanında dans grupları, folklor ekipleri ve müzik grupları sahne aldı.

Açılışı gibi görkemli bir şekilde devam eden tanıtım günlerinde gerçekleştirilen, kültür turlarında 1.000 kişi Blaundus Antik Kenti, Clandras Köprüsü ve Ulubey Kanyonlarını görme fırsatı yakaladı.

Uşak Tanıtım Günleri ile ilgili açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET “Uşak halkı ilk önce kendi değerlerini çok iyi tanımalı ki tanıtabilsin. Bu düşünce ile yola çıktık. Bu yıl tanıtım günlerinin ilki gerçekleştirilmesine rağmen hem stant açan firmalarımızın hem de Uşak halkının ilgisi oldukça yüksekti. ‘Değerlerin bin bir rengi’ sloganına yakışan bin bir renkli bir organizasyon gerçekleşti. Organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza, stant açan firmalarımıza ve ziyaret eden, etkinliklere katılan misafirlerimize teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir organizasyona imza attığımıza inanıyorum.” dedi.

Uşak Tanıtım Günleri’nin geleneksel hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan KUVVET “Böyle bir organizasyonun mimarı olmaktan mutluluk duyuyoruz. İlimize ve üyelerimize katkı sağlayacak olan her projeye imza atarız.” dedi.