Görsel Mağazacılık, mağazada ürün satışına yönelik gerçekleşen tasarımların bütünüdür. 13-14 Mart’ta, UTSO Salonunda gerçekleştirilecek olan eğitimde; Görsel mağazacılık tekniklerine dair ipuçlarını sunulacaktır.                                        

Eğitim Size Neler Katacak?

Satış Arttırıcı Görsel Düzenleme Teknikleri

Başarılı Vitrin Tasarımı İçin Kurallar

Mağazacılıkta Dikkat Çekici Yerleşim Uygulamaları

Hızlı Algı Kuralları İle Müşteriye Hızlı Ulaşma Yöntemleri

Mekansal Düzenlemelerde En Güzel Sonucu Sağlayan Basit Dokunuşlar

Hayatınızın Tüm Alanlarında Faydalı Olacak ve Estetik Anlayışınızı Geliştirecek Bilgiler

Eğitmen: Mine ERKAN Kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekor Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olan Mine ERKAN, 15 yıl süresince çeşitli mağazaların merkez kadrolarında Görsel Düzenleme yöneticiliği ve müdürlüğü yapmıştır.

94-97 yılları arasında Vakko’da, 97-2000 yılları arasında Monev Exculisive’de, 2000-2002 yılları arasında Persan Home Studio’da, 2002-2007 yılları arasında Boyner Büyük Mağazacılık’ta ve 2007-2009 yılları arasında Beymen’de ve 2011’de Demsa group’ta (Harvey Nichols-Brandroom ve monomarka’lar) lux mağazalar görsel düzenleme müdürü olarak çalışmıştır.

2002’de Joe Weishar’ın kurduğu merkezi New York’ta bulunan New Vision Studio’dan Visual Merchandising eğitimi alan ERKAN, 2003’te Birleşmiş Markalar Derneğinin düzenlediği ‘En iyi Yılbaşı vitrin Tasarımı’ yarışmasında romantizm ve gizem temasıyla tasarladığı Boyner Yılbaşı vitriniyle birincilik, 2004’te yine BMD’nin aynı yarışmasında Renkli yıllar temasıyla tasarladığı Boyner Yılbaşı vitriniyle 3. lük ödülü almaya hak kazanmıştır.

Ayrıca, Boyner Şaşkınbakkal vitrinleriyle ‘En iyi Cumhuriyet Vitrini yarışmasında 2004’te 3.lük, 2005’te ikincilik ödülü almıştır.

2010 yılında İstanbul Moda Akademisi (IMA) ile beraber Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı Sertifika programını başlatan ERKAN, halen bu bölümün lider eğitmenidir.